Terugblik

20 oktober 2017 waren we op onderzoek bij Sciencecentrum De Magneet

Kinderen van 9 tot en met 12 jaar konden met hun vaders op onderzoek uit bij de grote, uitdagende doe-stations. Er waren verschillende thema’s waarmee ze aan de slag konden, bijvoorbeeld het thema energie. Is het ze gelukt om de juiste oplossingen te vinden?

30 juni 2017 was de WipeOut, Waterstormbaan

Tijdens deze activiteit voor vaders en kinderen (vanaf 7 jaar, met zwemdiploma A en B) moesten vader en kind racen over het water in de Voermanhaven in Paddepoel om de snelste tijd neer te zetten. Het was een mega succes en natuurlijk waren de kinderen veel sneller.

3 maart 2017 was de FC groningen clinic
De clinic was een groot succes en er was een hoge opkomst. De FC Groningen trainers hebben de vaders en kinderen lekker laten rennen en voetballen. Er werd volop gescoord.

30 november 2016 was de workshop striptekenen in het Stripmuseum voor vaders en kinderen!
Zoals je in het filmpje kunt zien was het een boeiende workshop. Er werden prachtige tekeningen gemaakt.

Vrijdag 26 augustus was de Survival Run!
In sportieve kleding en een goed humeur hebben de vaders en kinderen een hartstikke leuke middag gehad tijdens de survival run. Er werd goed gebikkeld.

Woensdag 29 juni Modderdag voor vader en kind!
Onze eerste activiteit was een fantastische Modderdag. Deze werd georganiseerd bij de Hoornseplas voor kinderen van 4-13 jaar. Van 14.00 uur tot 16.00 uur werden er vele modderactiviteiten georganiseerd door Break Out. Een van de onderdelen was een geweldig spannende stormbaan.

 

Op onze    vind je een impressie van de activiteiten van Primetime-Papatime!

TERUG