Terugblik

Bruggenbouwen met ijsstokjes | Na de zomervakantie organiseerden we een echte vader-kind ‘klus’ activiteit: bruggen bouwen met ijsstokjes. Veel deelnemers ontpopten zich als ware  ‘Bob de Bouwers’!


Lukt het jullie om de weg terug te vinden? 

GPS-dropping | Deelnemers werden met een huifkar naar een onbekende locatie gebracht. Gewapend met een GPS-systeem moest zo snel mogelijk de weg terug gevonden worden naar Tolbert, terwijl er ook punten te verdienen vielen met verschillende opdrachten.


Donar basketbalclinic | Ontzettend leuke middag met vaders en kinderen die de basistechnieken spelenderwijs uitgelegd kregen.


Kookworkshop | Er werden Sinterklaas lekkernijen gemaakt. Pepernoten, speculaas en veel meer. Smullen maar!


Op onderzoek bij Sciencecentrum De Magneet | Op onderzoek bij de grote, uitdagende doe-stations. Er waren verschillende thema’s waarmee ze aan de slag konden, bijvoorbeeld het thema energie. Is het ze gelukt om de juiste oplossingen te vinden?


De WipeOut – Waterstormbaan | In de Voermanhaven in Paddepoel raceten kinderen tegen de vaders om de snelste tijd. Een mega succes en natuurlijk wonnen de kinderen!


Voetbalclinic bij FC Groningen | FC Groningen trainers hebben vaders en kinderen goed laten rennen en voetballen. En er werd natuurlijk werd volop gescoord.


30 november 2016 was in het Stripmuseum de workshop striptekenenvoor vaders en kinderen! Zoals je in het filmpje kunt zien was het een boeiende workshop. Er werden prachtige tekeningen gemaakt.


Vrijdag 26 augustus vond Survival Run plaats. In sportieve kleding en een goed humeur hebben de vaders en kinderen een hartstikke leuke middag gehad tijdens de survival run. Er werd goed gebikkeld.



Woensdag 29 juni vond een Modderdag voor vader en kind plaats bij de Hoornseplas. Kinderen van 4-13 jaar en hun vaders konden meedoen. Van 14.00 uur tot 16.00 uur werden er vele modderactiviteiten georganiseerd door Break Out. Een van de onderdelen was een geweldig spannende stormbaan.

Bekijk ook onze  Facebookpagina voor een impressie van activiteiten van Primetime-Papatime!

TERUG