Terugblik

Lukt het jullie om de weg terug te vinden? 

Zaterdag 29 september 2018 vond de GPS-dropping plaats. Deelnemers werden met een huifkar naar een onbekende locatie gebracht. Gewapend met een GPS-systeem moest zo snel mogelijk de weg terug gevonden worden naar Tolbert, terwijl er ook punten te verdienen vielen met verschillende opdrachten.


Zaterdag 25 november 2017 vond onze kookworkshop plaats waarbij vaders en kinderen (van 4 t/m 12 jaar) lekkere sinterklaashapjes konden maken. Pepernoten.. speculaas.. etc. Het was een groot succes en het resultaat was heerlijk.


20 oktober 2017 waren we op onderzoek bij Sciencecentrum De Magneet. Kinderen van
9 tot en met 12 jaar konden met hun vaders op onderzoek uit bij de grote, uitdagende doe-stations. Er waren verschillende thema’s waarmee ze aan de slag konden, bijvoorbeeld het thema energie. Is het ze gelukt om de juiste oplossingen te vinden?


30 juni 2017 was de WipeOut – Waterstormbaan voor vaders en kinderen (vanaf 7 jaar, met zwemdiploma A en B) die over het water in de Voermanhaven in Paddepoel raceten om de snelste tijd neer te zetten. Het was een mega succes en natuurlijk waren de kinderen veel sneller dan de vaders.


3 maart 2017 was de FC Groningen clinic een groot succes. De opkomst was hoog en de FC Groningen trainers hebben de vaders en kinderen lekker laten rennen en voetballen. Er werd volop gescoord.


30 november 2016 was in het Stripmuseum de workshop striptekenenvoor vaders en kinderen! Zoals je in het filmpje kunt zien was het een boeiende workshop. Er werden prachtige tekeningen gemaakt.


Vrijdag 26 augustus vond Survival Run plaats. In sportieve kleding en een goed humeur hebben de vaders en kinderen een hartstikke leuke middag gehad tijdens de survival run. Er werd goed gebikkeld.Woensdag 29 juni vond een Modderdag voor vader en kind plaats bij de Hoornseplas. Kinderen van 4-13 jaar en hun vaders konden meedoen. Van 14.00 uur tot 16.00 uur werden er vele modderactiviteiten georganiseerd door Break Out. Een van de onderdelen was een geweldig spannende stormbaan.

Bekijk ook onze  Facebookpagina voor een impressie van activiteiten van Primetime-Papatime!

TERUG